Gevulde paprika met roomkaas
Ingrediënten: 4 paprika’s 2 el olijfolie 1 teen knoflook, gehalveerd 250 gr tomaatjes 300 gr roomkaas dille 1 rasp citroen couscous, voor erbij Bereiden: Verwarm de oven door tot 220℃ (heteluchtballon 200℃). Snijd de kapjes van de paprika’s (bewaar ze … Lees verder →
Boerenkoollasagne
Ingrediënten voor 3 personen: 500 gr boerenkool ( gesneden ) 12 lasagnebladen 1 teen knoflook 1 ui 250 gr champignons 1 bol mozzarella handje geraspte kaas 500 ml melk 50 gr bloem 50 gr boter + 1 eetlepel snuf peper … Lees verder →
Radicchio salade met walnoten
Ingrediënten: 1 eetlepel rozijnen 1 krop radicchio 1 struikje witlof 1 eetlepel olijfolie 2 theelepels honing 1 eetlepel balsamicoazijn 250 gram gepelde walnoten Bereidingswijze: Deze lichte, snelle salade van radicchio met witlof rozijnen balsamico en walnoten is heerlijk als voorgerecht. … Lees verder →
Gele bieten met sinaasappel
INGREDIËNTEN 700 g gele bieten, een kleine of ½ rode ui, sap van ½ citroen, 1 sinaasappel, 2 el kalamata olijven, ½ tl korianderzaad, ¾ tl komijnzaad, ½ tl paprikapoeder, snufje chilipoeder, eventueel; 1 el olijfolie, eventueel; 2 el gehakte … Lees verder →
Spitskoolstamp met roombrie
Ingrediënten voor 4 personen: 1.2 kg iets kruimige aardappelen 1 spitskool 2 rode puntpaprika’s 50 g ongezouten roomboter 200 g roombrie 4 el zonnebloemolie 4 el paneermeel Bereiden: Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in … Lees verder →