↓
 

Biologische Tuinderij de Antoniushoeve

Biologische, Groente, Tuinderij, Groentepakket, Groentepakketten, Eindhoven, Aarle Rixtel, Helmond, Geldrop, Nuenen, Beek en Donk, Gemert, Boekel

Biologische Tuinderij de Antoniushoeve
  • Home
  • De tuinders
  • Veldwinkel
  • Pakketten
    • Huisregels
  • Recepten
  • Aanmelden
  • Nieuwsbrief
  • Contact

Pastinaakpuree met tijm

Biologische Tuinderij de Antoniushoeve

Ingrediënten:600 g pastinaak300 g kruimige aardappelen10 takjes verse tijm of gedroogde tijm75 g Pecorino Romano1 el extra vierge olijfolie Bereiden:Schil de pastinaak en snijd in stukken van 2 cm. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappel … Lees verder →


Champignons uit de oven

Biologische Tuinderij de Antoniushoeve

Ingrediënten voor 4 personen:2 tenen knoflook 500 g kastanjechampignons 2 el traditionele olijfolie 100 ml witte wijn 100 g kruidenboter verse platte peterselie 1 vers meergranen stokbrood Bereiden:Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de knoflook in plakjes en … Lees verder →


Knolselderij-crèmesoep

Biologische Tuinderij de Antoniushoeve

Ingrediënten: 1 knolselderij (kleine) 3 eetlepels citroensap 2 rode uien 25 g roomboter 1 kruidenbouillontablet 1 takje tijm 1 eetlepel cognac of vieux (slijter) 1 bekertje creme fraiche zout peper (versgemalen) Bereiden: Boven- en onderkant van knolselderij dun eraf snijden. … Lees verder →


Bietengratin

Biologische Tuinderij de Antoniushoeve

Ingrediënten: 1 beker crème fraîche (125 ml)100 ml melk2 eetlepels geraspte mierikswortel (potje a 140 gr)2 eieren150 gr oude kaas (geraspt)1 kilo aardappels (vastkokend, geschild en in dunne plakjes)500 gr rode bieten (in dunne plakjes) Bereiden: Roer de crème fraîche, … Lees verder →


Aubergines uit de oven

Biologische Tuinderij de Antoniushoeve

Ingrediënten voor 4 personen: 2 aubergines 2 tenen knoflook 15 g basilicum 2 el traditionele olijfolie 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 2 tl gedroogde oregano 50 g geraspte Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 ºC. … Lees verder →


Zoeken

  • Pastinaakpuree met tijm
  • Champignons uit de oven
  • Knolselderij-crèmesoep
  • Bietengratin
  • Aubergines uit de oven
  • Kardemomkwark met kakifruit
  • Kastanjechampignons met ansjoviscrème
  • Geroosterde butternutpompoen
  • Bietensoep met geitenkaascroutons
  • Sperziebonen met amandel
  • Toscaanse boerenkool ‘aglio e olio’
  • Andijvieschotel
  • Yoghurt met peer en granaatappelpitjes
  • Uiensoep met broodkruim
  • Geroosterde bloemkool
  • Lekkere herfstige rodespitskool ovenschotel
  • Geroosterde spitskool
  • Pompoenpuree
  • Geroosterde maiskolf
  • Pasta met groenselderijsaus
  • Nieuw-Zeelandse Spinazie met Yoghurt
  • Meiraapjes met honing en hazelnoten
  • Snijbonen met sezam
  • Courgettekoekjes
  • Chips van rammenas
  • Gepofte bietjes met knoflookroomkaas
  • Perzische gekruide rijst met tuinbonen (Sabzi polo)
  • Pittige rettichsalade
  • Courgettesoufflé
  • Gestoomde vispakketjes met paksoi en sinaasappel
  • Rabarber-amandeltaart met sinaasappel
  • Spinazie met yoghurt
  • Bloemkool al forno met mozzarella
  • Boekweitrisotto met rode biet, geitenkaas en pijnboompitten
  • Compote van rodekool, kruidnagel en honing
  • Mediterrane bleekselderij
  • Zoete bataat frites
  • Raapstelen uit de wok met feta
  • Pompoen-sinaasappelcake
  • Gekaramelliseerde radicchio met rozemarijn en peterselie
  • Gebakken witlof met ui en spek
  • Artisjokken met vinaigrette
  • Boerenkoolpesto
  • Venkel-sinaasappelsalade met andijvie en olijven
  • Gestoomde makreel met bleekselderij en citroensaus
  • Rös­ti­koek­jes van pas­ti­naak en tijm
  • Rijke boerenkoolstamppot
  • Koolrabi in mosterd-roomsaus
  • Savooiekooltaart met chorizo en kaas
  • Geroosterde truffelaardappel en zoete bataat met balsamico
  • Risotto met pastinaak
  • Kruidige rode kool met sinaasappel
  • Gevulde patisson pompoen
  • Zuurkoolsalade met rammenas en rode bietjes
  • Rode biet met chocola en balsamico
  • Gebakken koolrabi met kardemom en geitenkaas
  • Witlofschotel met zoete aardappelpuree
  • Rodekoolpakketjes
  • Ovenomelet met prei en spinazie
  • Knapperige spruitjes, walnoten en spekejs
  • Raap­ste­len­sa­la­de met avo­ca­do en pe­ter­se­lie­dres­sing
  • Pompoensoep
  • Gegratineerde venkel
  • Desert van cactusvijg met room
  • Baba Ganoush
  • Maissalade met venkel en mango
  • Gevulde coeur de boeuf
  • Knolselderijfrietjes met kruidendip
  • Pattison gevuld met groente
  • Uiensoep met tofu
  • Sperziebonen met geitenkaas
  • Mediterrane bleekselderij
  • Geroosterde maiskolven
  • Courgettecake
  • Bospeen met bieslookboter
  • Andijvierolletjes
  • Bosbiet met fetakaas en bietenloof
  • Salade met palmkool, linzen en tomaten
  • Chinese kool met gember
  • Tuinbonen met spekjes en tijm
  • Gebakken champignons met gember en verse koriander
  • Gekaramelliseerde witlof
  • Volkoren spaghetti met amandelpesto en broccoli
  • Spinaziesoep
  • Spitskool met citroenroom
  • Rabarbertatin
  • Gewokte wortel met paksoi
  • Pasta met snijbiet, rozijnen en pijnboompitten
  • Broccoli met gember en sambal
  • Romige avocadorijst met raapstelen en limoen
  • Gegratineerde venkel
  • Heerlijke schorsenerenroomsoep!
  • Geroosterde balsamicobietjes
  • Pikante koolrabischotel met tomaten
  • Rosti van aardappel en yacon
  • Groentesoep met wortelpeterselie

Nieuws uit de tuin

  • Aan de winterklus
  • ATTENTIE!! Veranderingen in week 52 en 1!
  • Aan de fles
  • ATTENTIE!!! VERPLAATSING afhaalpunt Stratum van Pioenroosstraat naar Mimosaplein!
  • ATTENTIE!! Laatste winkeldag 13 oktober 2018

Recepten

  • Pastinaakpuree met tijm
  • Champignons uit de oven
  • Knolselderij-crèmesoep
  • Bietengratin
  • Aubergines uit de oven

Aanmelden nieuwsbrief

Controleer de inbox- of spammap om uw aanmelding te bevestigen.

© 2017 - Tuinderij de Antoniushoeve
↑