Curry met savooiekool en garnalen
Ingrediƫnten:
300 g witte rijst
1 savooiekool
2 el olijfolie
1 ui (in halve ringen)
2 el kerriepoeder
2 tenen knoflook (geperst)
350 gr garnalen
1 pakje kokosmelk (200 ml)
Bereiden:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kool in vieren, verwijder de dikke witte nerf en snijd de bladeren in dunne repen.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Voeg de knoflook en de garnalen toe en roerbak de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kool en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 4 min. zachtjes koken, roer af en toe.
Serveer de curry met de rijst.
Voeg voor een fris smaakaccent wat (vers geperst) limoensap toe.
Eet smakelijk!