|
|
|
De laatste week van het jaar komt eraan!
|
Wij hebben dit jaar met plezier voor jullie de groente geteeld en ingepakt.
|
Een goede Kerst en de allerbeste wensen voor jullie allen en op naar het volgende jaar!
|
|
|
Inhoud week 52 (MAANDAG 24 december)
|
Aardappelras: Alouette (rood)
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Geroosterde truffelaardappel en zoete bataat met balsamico
|
Ingrediënten: 500 gram truffelaardappels 2 sjalotten 500 gram zoete bataat 6 teentjes knoflook olijfolie balsamicoazijn honing enkele takjes verse tijm enkele takjes rozemarijn bosje platte peterselie Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 graden. Borstel de aardappels schoon en snijd ze door, schil de zoete bataat en snijd ze in grove stukken. Leg alles gemengd met de knoflookteentjes en de …
|
|
|
|
|
Knolselderij-crèmesoep
|
Ingrediënten: 1 knolselderij (kleine) 3 eetlepels citroensap 2 rode uien 25 g roomboter 1 kruidenbouillontablet 1 takje tijm 1 eetlepel cognac of vieux (slijter) 1 bekertje creme fraiche zout peper (versgemalen) Bereiden: Boven- en onderkant van knolselderij dun eraf snijden. Rest van knolselderij met groot mes in plakken snijden. Plakken schillen, wassen en in blokjes snijden. Tot gebruik bewaren in …
|
|
|
|
|
|