|
|
|
|
Hier de inhoud voor dinsdag a.s.
|
|
|
|
|
Geroosterde spitskool
|
Ingrediënten: 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels mosterd 1 eetlepel mosterdzaad 1 spitskool 50 g coppa di parma of een andere soort rauwe ham Bereiden: In kom olie, mosterd en mosterdzaad met zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Spitskool in 4 kwarten snijden, buitenste bladeren en onderste stuk van stronk verwijderen. Spitskoolkwarten in kom met oliemengsel omscheppen. Oliemengsel met …
|
|
|
|
|
Inhoud week 34 (21 augustus)
|
Malabar spinazie komt uit Azië en is een tropische klimplant die het hier, als eenjarige, ook doet. Het kent heerlijk sappige bladeren, die rauw of als spinazie worden bereid.
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms …
|
|
|
|
|
|
|