De Antoniushoeve
Beste mensen,

Op de tuin niets nieuws: nat, nat, nat... We zullen u dus niet nog eens vervelend met geklaag over het weer. Als boer wordt je ook een beetje gelaten; je kunt het toch niet veranderen.
De voordelen van de nattigheid zijn er ook: de natuur is zo prachtig weldadig groen. Echt een lust voor het oog!

Bijgevoegd de inhoud voor aanstaande dinsdag. Vergeet vooral niet uw aspergebestelling door te mailen!

Fijn weekend!
Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Bestel uw asperges voor aanstaande dinsdag!


U kunt weer wekelijks biologische asperges bijbestellen bij uw pakket!

Als u het uiterlijk maandag voor 20 uur per mail laat weten kunnen wij ze voor dinsdag bij uw pakket leveren.
Laat vooral het gewicht weten dat u wil ontvangen.

Wij zullen ze in een aparte krat in een zakje met uw naam erop bij de pakketten zetten.

De prijs voor deze week is 11/per kilo. De kosten worden op uw eerstvolgende factuur gerekend.

Wij zullen elke week een reminder sturen en dan kunt u daarop reageren om voor de betreffende week uw bestelling door te geven.

We zien uw bestelling tegemoet!

Inhoud week 17 (23 april)

Groentekrat:
Broccoli
Bleekselderij of prei
Courgette
Aubergine
Peterselie
Koolrabi

Fruitkrat:
Appels
Sinaasappels
Avocado
Bananen

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Op Koningsdag (za. 27-4) is de boerderijwinkel gesloten

Op Koningsdag (27-4) is onze boerderijwinkel gesloten. We zien u graag weer op dinsdag 30 april!

Meer lezen

Volkoren spaghetti met amandelpesto en broccoli

Ingrediënten: 1 stronk broccoli 300 g gegrilde rode paprika's (uit pot of zelf gegrild!) 250 ml rijst cuisine (room van rijst om sausjes mee te maken) 30 g peterselie 50 g geroosterde amandelen 2 tenen knoflook 75 ml extra vierge olijfolie 250 g spelt volkoren spaghetti 250 g cherrytomaten aan de tak Bereiden: Verdeel de broccoli in kleine roosjes. …

Meer lezen

Courgettekoekjes

Ingrediënten: 800 g courgettes 1 citroen 1 middelgroot ei 100 g Pecorino Romano (kaas) 20 g verse platte peterselie 50 g tarwe- of speltbloem 1 tl peper (versgemalen) 4 el traditionele olijfolie Bereiden: Rasp de courgette grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil ervan. Klop het ei los. Rasp de kaas en snijd peterselie fijn. Meng de …

Meer lezen

Aubergines uit de oven

Ingrediënten voor 4 personen: 2 aubergines 2 tenen knoflook 15 g basilicum 2 el traditionele olijfolie 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 2 tl gedroogde oregano 50 g geraspte Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de aubergine in partjes. Snijd de knoflook fijn en scheur de blaadjes van het basilicum. Verhit de grillpan en …

Meer lezen

Baba Ganoush

Ingrediënten: 2 aubergines 2 tenen knoflook 2 el olijfolie ½ citroen (geperst) 10 g koriander (fijngesneden) 2 tl tahini Keukenspullen: rooksnippers barbecue met deksel staafmixer of keukenmachine Bereiden: Begin met de rooksnippers. Week ze een ½ uur in ruim water. Steek de barbecue aan en schuif de houtskool als deze roodgloeiend is naar 1 kant van de barbecue. Halveer de …

Meer lezen
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet