De Antoniushoeve
Beste klanten,

Eindelijk een beetje zomer! En ook dus eindelijk weer een iets drogere periode waardoor de grond een beetje opgedroogd is en daardoor begaanbaar voor onze trekker. We benutten deze dagen dus om snel al het opgepotte plantgoed wat op ons erf uit hun kluitjes staat te wassen, op de tuin te planten. Dus druk, druk, druk! En tussendoor nog zwemmen met onze meiden :)
Daarom hou ik het deze week kort!

Hieronder de inhoud voor aanstaande dinsdag.

Hartelijke groentjes,
Elsa en Max

Inhoud week 30 (23 juli)

Groentekrat:
Paksoi
Rode biet
Prei
Courgette
Sla
Coeur de boeuf tomaten

Fruitkrat:
Appels
Bananen
Druiven
Aardbeien

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Courgettekoekjes

Ingrediënten: 800 g courgettes 1 citroen 1 middelgroot ei 100 g Pecorino Romano (kaas) 20 g verse platte peterselie 50 g tarwe- of speltbloem 1 tl peper (versgemalen) 4 el traditionele olijfolie Bereiden: Rasp de courgette grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil ervan. Klop het ei los. Rasp de kaas en snijd peterselie fijn. Meng de …

Meer lezen

Bietensoep met geitenkaascroutons

Ingrediënten: 4 sjalotten 2 tenen knoflook 300 g prei 75 g ongezouten boter ½ brood (ongesneden) paar takjes verse tijm 75 g oude geitenkaas 2 kippen- of groentebouillontabletten 400 g gekookte en geraspte bietjes 1 liter water Bereiden: Snipper de sjalotten en snijd de knoflook fijn. Was de prei en snijd in ringen. Verhit de helft van de boter in …

Meer lezen

Gewokte wortel met paksoi

Ingrediënten: 800 gram wortels 1 paksoi 2 tl sezamolie 1 el zonnebloemolie 2 el sojasaus 1 el sezamzaad Bereiden: Schaap de winterpeen en snijd in smalle reepjes van 5 cm lang. Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd in smalle reepjes van een 1/2 cm breed.Verhit de zonnebloem- en sesamolie in een wok. Roerbak hierin de groenten op …

Meer lezen
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet