De Antoniushoeve
Beste klanten,

Alweer een weekje verder!
Bijgevoegd de inhoud voor aanstaande dinsdag.
Geniet van alle vers van het land en geniet van de mooie nazomerdagen!

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Inhoud week 36 (7september)

Groentekrat:
Spinazie
Wortelen
Venkel
Palmkool
Sla
Kruiden

Fruitkrat:
Appels
Bananen
Druiven
Watermeloen

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Venkel met dille

Ingrediënten: 2 venkelknollen 2 citroenen 4 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 el gedroogde dille Bereiden: Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de venkelknollen in de lengte in dunne plakken. Breng een pan water aan de kook en kook de plakken 8 min. Giet af en verdeel ze over de ovenschaal. Pers ondertussen 1 citroen uit. Boen …

Meer lezen

Stevige groentesoep met palmkool

Ingrediënten: 400 ml kippenbouillon (evt uit potje) 800 ml kokend water 200 g cavolo nero - palmkolen 3 stengels bleekselderij 150 g quinoa 2 el harissa Bereiden: Breng de bouillon met het water aan de kook. Snijd ondertussen de cavolo nero fijn (de nerf verwijderen). Voeg de cavolo nero, bleekselderij en quinoa toe aan de bouillon en breng opnieuw aan …

Meer lezen

Salade met palmkool, linzen en tomaten

Ingrediënten voor één persoon: 1 rode ui een stuk of 6 – 8 bladen palmkool 1 knoflookteentje (of meer!) 10 cherrytomaatjes 1 kopje linzen (gekookt of uit blik) 1 el citroensap 1 el olijfolie peper & zout Bereiding: Snij de rode ui in halve ringen. Was de palmkoolbladeren schoon en snij het harde stuk in het midden, de nerf, er …

Meer lezen
facebook