De Antoniushoeve
Beste mensen,

Hier alweer de inhoud voor dinsdag a.s.; lekker op tijd! Ook een paar leuke recepten ter inspiratie.

Vergeet vooral niet de asperges bij je pakket te voegen. Dit doe je simpel door ons even een mailtje te sturen voor uiterlijk maandagavond met de hoeveelheid die je wilt ontvangen. Deze liggen dan in een zakje met uw naam erop in een apart kistje bij de pakketten.

Geniet van het voorjaar!

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Inhoud week 20 (18 mei)

Groentekrat: Bloemkool Witlof Rode biet Prei Sla Radijs Fruitkrat: Bananen Sinaasappels Kiwi Blauwe bessies Aardappelras: Carolus NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Op Hemelvaartsdag is onze winkel gewoon open!

Op Hemelvaartsdag zal onze winkel gewoon open zijn van 10 tot 17 uur. Dus kom lekker op de fiets naar het mooie Croy! Maak een leuke wandeling en snuffel even bij ons in de winkel! Tot dan!

Meer lezen

Bietensoep met geitenkaascroutons

Ingrediënten: 4 sjalotten 2 tenen knoflook 300 g prei 75 g ongezouten boter ½ brood (ongesneden) paar takjes verse tijm 75 g oude geitenkaas 2 kippen- of groentebouillontabletten 400 g gekookte en geraspte bietjes 1 liter water Bereiden: Snipper de sjalotten en snijd de knoflook fijn. Was de prei en snijd in ringen. Verhit de helft van de boter in …

Meer lezen

Gefrituurde bloemkool

Ingrediënten: 1½ liter frituurolie 100 g tarwebloem 100 g maizena 1 tl bakpoeder 2 tl knoflookpoeder 250 ml kraanwater 800 g bloemkoolroosjes ½ el sesamzaad 150 ml zoete chilisaus Bereiden: Verhit de olie in een frituurpan tot 180 °C. Meng ondertussen de bloem, maizena, bakpoeder, knoflookpoeder en eventueel zout in een kom. Voeg het water toe en roer tot een …

Meer lezen

Bloemkool met groene salsa

Ingrediënten: 1 bloemkool een paar blaadjes verse basilicum 5 el extra vierge olijfolie 1½ el balsamico 2 tl mosterd een paar takjes verse platte peterselie 2 augurken 50 g kappertjes 1 teen knoflook ½ tl zout Bereiden: Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in ongeveer 5 minuten beetgaar. Doe ondertussen de knoflook met de kappertjes, augurken, peterselie, mosterd, balsamico, …

Meer lezen

Geroosterde bloemkool

Ingrediënten: ½ tl mosterdzaad 1 tl korianderzaad 1 tl komijnzaad 1 teen knoflook ½ tl grof zeezout 3 cm verse gember 1 limoen 10 g verse koriander ½ tl chilipoeder 1 tl kurkuma 100 ml Griekse yoghurt 1 bloemkool Bereiden: Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het mosterdzaad, korianderzaad en …

Meer lezen
facebook