De Antoniushoeve
Beste klanten,

Alweer een weekje verder. De eerste week van het nieuwe kwartaal én het voorlopige einde van het mooie lenteweer.
Ja, het is koud, en ja, het is niet lekker om na die heerlijke lentezon dit weer te krijgen. Maar voor ons is het wel prima dat maart z'n staart roert en dat april doet wat ie wil. Deze week is eindelijk ons land geploegd en dan is een beetje nattigheid wel op z'n plaats.
Vandaag is de prei alweer de grond ingegaan en na de aankomende nachtvorst hopen we de eerste zaadjes te gaan zaaien.

Verder hebben wij nog een paar mededelingen aan jullie omtrent het afhalen van de pakketten:

  • Helaas komt het toch nog iets te vaak te voor dat klanten per ongeluk de verkeerde maat pakket of een onjuist aantal eitjes meenemen. Willen jullie allemaal erop letten dat u enkel dat meeneemt wat achter uw naam op de vinklijst staat? Ons systeem is gebaseerd op vertrouwen en zelfbediening, dit werkt het beste wanneer goed op de lijst kijkt. Zo voorkomen er dat er klanten zijn die achter het net vissen.
  • De kolom 'opmerkingen' op de vinklijst of het afhaalpunt is bedoelt voor ons om eventuele opmerkingen op te zetten. Wanneer u ons iets heeft te melden omtrent de pakketten, gaarne mailen. De vinklijsten bereiken ons helaas lang niet altijd in goede staat dus dit is als communicatiemiddel ongeschikt.
Alvast dank voor jullie medewerking!

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Inhoud week 14 (5 april)

Groentekrat:
Venkel
Zoete aardappel
Bleekselderij
Savooiekool
Sla
Prei

Fruitkrat:
Peren
Appels
Sinaasappels
Bananen

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Curry met savooiekool en garnalen

Ingrediënten: 300 g witte rijst 1 savooiekool 2 el olijfolie 1 ui (in halve ringen) 2 el kerriepoeder 2 tenen knoflook (geperst) 350 gr garnalen 1 pakje kokosmelk (200 ml) Bereiden: Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kool in vieren, verwijder de dikke witte nerf en snijd de bladeren in dunne repen. Verhit de olie …

Meer lezen

Savooiekooltaart met chorizo en kaas

Ingrediënten: 65 g hazelnoten 200 g bloem zout 125 g koude boter 300 g kwark 1 bosje peterselie 175 g italiaanse kaas (parrano of parmezaanse) 3 eieren peper 250 g chorizo 300 g gesneden svooiekool ½ eetlepel boter om mee in te vetten Bereiden: Hazelnoten heel fijn hakken (of in keukenmachine fijnmalen). Hazelnoten in kom doen en bloem en zout …

Meer lezen
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet