|
|
|
Bij deze de pakketinhoud voor aankomende dinsdag. En nog wat leuke recepten uit ons archief op de website.
|
|
|
Inhoud week 24 (9 juni)
|
Groentekrat: Witlof Trostomaat Rode biet Raapstelen Snijsla Radijsjes
|
Fruitkrat: Appels Banaan Kiwi Avocado
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Geroosterde rode bieten en rode ui met oude geitenkaas
|
Een recept van Maartje van Velthooven van Pompoen&Aubergine Geroosterde rode bieten en rode ui met oude geitenkaas (hoofdgerecht voor 2 personen) 400 g rode bieten 3 rode uien 2 el olijfolie 2 tl venkelzaad peper en zout 150 g oude geitenkaas Schil de bieten en snijd ze in partjes. Pel de uien en snijd ze ook in partjes. Doe de …
|
|
|
|
|
Rode biet met chocola en balsamico
|
Voorgerecht voor 4 personen Ingrediënten 1 fles bietensap 100 g extra pure chocolade 4 el balsamicoazijn 2 gekookte bietjes 1 zakje rucola grof zeezout Bereiden Kook de bietjes in de schil totdat ze zacht zijn wanneer je er met een scherp mesje in prikt. Schil ze onder de koude kraan met de handen; je kunt het velletje er zo afwrijven! …
|
|
|
|
|
Gekaramelliseerde witlof
|
Een lekker makkelijk zomers receptje! Ingrediënten: 4 stronken witlof 50 g boter 2 eetlepels suiker Bereiden: Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd de stronken in de lengte in kwarten. Verwijder de harde kern. Verhit de boter in een ruime koekenpan en roerbak het witlof, de suiker en wat zout naar smaak op middelhoog vuur 6 …
|
|
|
|
|