De Antoniushoeve
Beste mensen,

De rabarber van eigen land zit weer in het pakket; dat wordt smullen!
Het pakket wordt steeds mooier met al die groene blaadjes. We hopen dat het zal smaken.

Vergeet trouwens niet uw aspergebestelling tijdig door te mailen!

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Inhoud week 20 (12 mei)

Groentekrat:
Raapstelen
Spinazie
Waspeen
Knolselderij
Sla
Rabarber

Fruitkrat:
Appels
Sinaasappels
Kiwi's
Banaan

Aardappelras: Carolus (kruimig)

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
Meer lezen

Wortel met knolselderij uit de oven

Ingrediënten voor 4 personen: knolselderij 3 tl gemalen koriander ½ tl zout 6 el traditionele olijfolie 3 cm verse gember 600 g geschilde winterpeen Bereiden: Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil de knolselderij en de peen en snijd in plakken van 1.5 cm breed. Snijd de plakken in repen van 2 cm. Schil …
Meer lezen

Ketjapkip met rabarber

Ingrediënten: 1 kg kippenbout 6 el ketjap manis 6 el vloeibare honing 6 el zonnebloemolie 300 g verse rabarbers 300 g witte rijst (variaties mogelijk) Bereiden: Verwarm de oven voor op 190 °C. Dep de kip droog met keukenpapier. Meng de ketjap met de 2/3 van de honing en de helft van de olie. Bestrijk de kip ermee en bestrooi …
Meer lezen

Rabarbertatin

Nodig: 500 gram rabarber 75 gram fijne suiker 1 vanillestokje rasp van 1 sinaasappel 5 blaadjes bladerdeeg beetje bloem Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een pievorm van 22 cm in. Snij de rabarber in stukken van 7 cm en de helft van die stukken nog eens door de helft. Strooi tweederde van de suiker en …
Meer lezen
facebook