De Antoniushoeve
Goedemorgen allemaal,

Bij deze de lekkere inhoud voor uw pakket voor aanstaande dinsdag!
We hopen dat alles weer zal smaken.

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Het afhalen van het pakket


Wij merken dat het afhalen hier en daar toch nog niet altijd lekker verloopt.
Daarom nogmaals even de reminder:
Kijk bij het afhalen op de vinklijst en neem alleen dat mee wat voor u bestemd is.
Ook is het niet de bedoeling wanneer er producten tussen kratten onderling worden verwisseld. Wij stellen de pakketten met zorg samen en willen graag dat iedereen een mooi en compleet pakket mee naar huis kan nemen.
Wanneer er iets niet klopt, neem dan contact met ons op en dan zorgen wij dat het probleem opgelost wordt.
Max: 06 26761428
Elsa: 06 15438135

Dank voor jullie medewerking!

Inhoud week 15 (13 april)m

gGroentekrat:
Witlof
Bloemkool
Regenboogpeen
Courgette
Komkommer
Sla

Fruitkrat:
Appels
Peren
Mandarijnen
Bananen

Aardappelras: Carolus

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Bloemkoolbeignets

Ingrediënten: 100 g zelfrijzend bakmeel 1 ei 2 tl milde Indiase currypasta Verse koriander ½ bloemkool (in kleine roosjes) olie om te frituren Bereiden: Meng in een kom het meel met 1 tl zout. Breek een ei erboven, voeg 100 ml water en de currypasta toe en klop tot een glad beslag. Roer de koriander erdoor en breng het beslag …

Meer lezen

Geroosterde bloemkool

Ingrediënten: ½ tl mosterdzaad 1 tl korianderzaad 1 tl komijnzaad 1 teen knoflook ½ tl grof zeezout 3 cm verse gember 1 limoen 10 g verse koriander ½ tl chilipoeder 1 tl kurkuma 100 ml Griekse yoghurt 1 bloemkool Bereiden: Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het mosterdzaad, korianderzaad en …

Meer lezen

Bloemkool al forno met mozzarella

Ingrediënten: 1 bloemkool 125 g mozzarella 100 g geraspte Parmezaanse kaas 2 tl gedroogde oregano Bereiden: Zet de ovengrill aan of verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkool in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes 8 min. in water met zout. Giet af en schep in de ovenschaal. Snijd de mozzarella in dunne plakken. Leg de kaasplakken op de …

Meer lezen
facebook