|
|
|
Hieronder de inhoud voor dinsdag a.s.
|
Open vooral ook even het bericht daaronder. Hier leest je vanaf wanneer je je pakket kunt afhalen op het afhaalpunt. Het is namelijk verstandig om alles zo snel mogelijk af te halen in verband met de vorst op dinsdag.
|
We wensen jullie allemaal veel plezier met sleeën, schaatsen en sneeuwpoppen maken!
|
|
|
In houd week 6 (9 februari)
|
Groentekrat: Bloemkool Boerenkool Schorseneren Raapstelen Prei Champignons
Fruitkrat: Appels Peren Sinaasappels Grapefruits
|
Dinsdag 9 februari is het koud en blijft het overdag ook vriezen. Haal dus zo snel mogelijk uw pakket op zodat de kans het kleinst is dat de producten bevriezen.
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms …
|
|
|
|
|
Bezorgtijden per afhaalpunt ivm vorst dinsdag 9 feb.!
|
In verband met de vorst van aankomende week bij deze even de bezorgtijden per afhaalpunt zodat iedereen het pakket zo snel mogelijk kan afhalen. Hiermee proberen we te voorkomen dat een van jullie diepgevroren groente in de krat aantreft.
|
11.00 uur Kasteelweg Aarle-Rixtel 11.00 uur beide afhaalpunten in Helmond 11.30 uur Mierlo 13.00 uur beide afhaalpunten in Eindhoven 13.30 uur …
|
|
|
|
|
Geroosterde schorseneren
|
Ingrediënten:500 g schorseneren 2 el wittewijnazijn 2 rode uien 1 el verse tijm 2 el traditionele olijfolie 1 mespunt grof zeezout Bereiden:Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil de schorseneren met een dunschiller. Halveer dikke exemplaren in de lengte zodat alle schorseneren gelijke dikte hebben. Leg de stelen schorseneren na het schillen direct een …
|
|
|
|
|
Heerlijke schorsenerenroomsoep!
|
Schorsenerenroomsoep Voorbereidingstijd: 15 minuten Kooktijd: 20 minuten Aantal personen: 4 INGREDIËNTEN 350 gram schorseneren 500 milliliter kippenbouillon 125 milliliter slagroom 2 boterhammen olie om in te bakken peper en zout amandelschaafsel Schorseneren zijn heerlijk zacht van smaak. Door een soep te maken met room krijg je een fluweelzachte soep. Als tegenhanger bak je een knapperige lange crouton en rooster …
|
|
|
|
|
Raapstelen uit de wok met feta
|
Nodig voor 4 personen: 3 el olijfolie 2 kleine rode uien, in ringen 2 knoflook, fijngesneden 2 bosjes raapstelen, grofgesneden zout, peper 200 g feta, verkruimeld Bereiden: Verhit de olie in een hete wok en bak hierin ui en knoflook circa 6-8 minuten. Bak de raapstelen al omscheppend 1-3 minuten. mee tot de blaadjes nét geslonken zijn. Laat hierbij het …
|
|
|
|
|