|
|
|
Hieronder de inhoud van dinsdag a.s. met een paar leuke receptjes.
|
Geniet van het mooie weer aankomende week!
|
|
|
Inhoud week 12 (19 maart)
|
Peren (andere dan vorige week!)
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk
|
|
|
|
|
Spinazie met yoghurt
|
Ingrediënten: 30 g boter 1 rode ui (in halve ringen) 1 teen knoflook (in plakjes) 600 g spinazie 3 el Griekse yoghurt 1 mespunt gemalen komijn Bereiden: Verhit de boter in een grote koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg een handvol spinazie toe en roerbak op hoog vuur tot …
|
|
|
|
|
Ovenomelet met prei en spinazie
|
Ingrediënten: 500 g prei 1 el olijfolie 200 g spinazie 6 eieren 250 ml room 1 tl gemalen nootmuskaat 1 tl gedroogde tijm 30 g Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de prei en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de prei 3 min. Bak de spinazie 1 min. mee tot …
|
|
|
|
|
Heerlijke schorsenerenroomsoep!
|
Schorsenerenroomsoep Voorbereidingstijd: 15 minuten Kooktijd: 20 minuten Aantal personen: 4 INGREDIËNTEN 350 gram schorseneren 500 milliliter kippenbouillon 125 milliliter slagroom 2 boterhammen olie om in te bakken peper en zout amandelschaafsel Schorseneren zijn heerlijk zacht van smaak. Door een soep te maken met room krijg je een fluweelzachte soep. Als tegenhanger bak je een knapperige lange crouton en rooster …
|
|
|
|
|