|
|
|
|
Hieronder vind u weer de inhoud voor dinsdag a.s. met fijne recepten!
|
|
|
|
|
Inhoud week 4 (22 januari)
|
Groentekrat: Butternut pompoen
|
NB:De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Koolrabi in mosterd-roomsaus
|
Ingrediënten voor 4 personen: 4 koolrabi's 250 g slagroom 1 el grove mosterd Bereiden: Schil de koolrabi's dun en snijd doormidden. Leg de helften op het snijvlak en snijd dunne plakken. Leg de plakken in een wijde hapjespan en schenk er slagroom over. Breng de slagroom aan de kook en laat de koolrabi 5 min. afgedekt koken. Verwijder de deksel …
|
|
|
|
|
Gebakken koolrabi met kardemom en geitenkaas
|
Ingrediënten voor 4 personen: verse bieslook (ong. 25 gr.) 125 ml crème fraîche 125 g verse geitenkaas versgemalen peper ½ zak waterkers (a 75 g) 1 el olijfolie extra vierge 3 el aardappelzetmeel (of maizena) 1 tl poedersuiker ½ tl gemalen kardemom 2 koolrabi's 25 g boter Bereiden: Bieslook fijnsnijden, 8 sprieten apart houden. In kom crème fraîche met vork …
|
|
|
|
|
Savooiekooltaart met chorizo en kaas
|
Ingrediënten: 65 g hazelnoten 200 g bloem zout 125 g koude boter 300 g kwark 1 bosje peterselie 175 g italiaanse kaas (parrano of parmezaanse) 3 eieren peper 250 g chorizo 300 g gesneden svooiekool ½ eetlepel boter om mee in te vetten Bereiden: Hazelnoten heel fijn hakken (of in keukenmachine fijnmalen). Hazelnoten in kom doen en bloem en zout …
|
|
|
|
|