|
|
|
Inhoud week 33 (13 augustus)
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Appel-wortelquiche met geitenkaas
|
Een recept van Maartje van Velthooven Appel-wortelquiche met geitenkaas Ingrediënten: 5 plakjes bladerdeeg 2 el couscous 2 grote of 3 wat kleinere appels 500 g bospeen of winterwortel 250 g zachte geitenkaas het sap van 1 citroen 2 el honing 2 el olijfolie zout en peper verse bieslook Bereiden: Maak de bospeen of winterwortels schoon en snijd ze in stukjes …
|
|
|
|
|
Geroosterde bospeen met pittige specerijendip
|
Een recept van Maartje van Velthooven Geroosterde bospeen met pittige specerijendip Bijgerecht voor 2 tot 4 personen 1 bospeen 1 el olijfolie zout en peper 2 tl honing Voor de specerijendip: 1 tl korianderzaad 1 tl komijnzaad 1 tl venkelzaad 125 ml volle kwark ½ tl honing 2 tl olijfolie ¼-½ vers rood pepertje, in smalle ringetjes gesneden (houd er …
|
|
|
|
|
Gepofte bietjes met knoflookroomkaas
|
Ingrediënten voor 4 personen: 1 el honing 2 el zonnebloemolie of olijfolie 4 gekookte bietjes 1 bakje kruiden-knoflookroomkaas ( ook zelf te maken van een bakje naturel roomkaas met verse kruiden uit eigen tuin en knoflook!) Bereiden: Kook bieten voor in een pan met ruim water. Ze zijn gaar wanner er luchtbelletjes onder de schil ontstaan of wanneer je er …
|
|
|
|
|
|