De Antoniushoeve
Beste mensen,

Het lijkt wel hoogzomer! Die warmte en dan het onweer... Lekker is het wel!
Op het land is het nog steeds rustig. We hopen na het weekend eindelijk met bewerken te kunnen beginnen.
In de tussentijd klussen we lekker door aan het fundament van de nieuwe schuur. Het beton is mooi hard en nu metselen we er een klein muurtje op. Morgen wordt de eerste lading hout verwacht. Als het allemaal vlot verloopt, hopen we begin juni de houten constructie te kunnen zetten.
We houden jullie op de hoogte!
Hieronder een foto ter illustratie, en ook een foto van de dreigende wolken die nu aan komen drijven.

Verder uiteraard de inhoud van aankomende week met wat leuke recepten.

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa
Bouw schuur 2024 Antoniushoeve
Fundament van de schuur
Dreigende onweerswolken

Inhoud week 19 (6 mei)

Groentekrat:
Spinazie
Prei
Waspeen
Bleekselderij
Paprika
Komkommer

Fruitkrat:
Appels
Sinaasappels
Grapefruit
Banaan

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Bestel uw asperges voor aanstaande dinsdag!


U kunt weer wekelijks biologische asperges bijbestellen bij uw pakket!

Als u het uiterlijk maandag voor 20 uur per mail laat weten kunnen wij ze voor dinsdag bij uw pakket leveren.
Laat vooral het gewicht weten dat u wil ontvangen.

Wij zullen ze in een aparte krat in een zakje met uw naam erop bij de pakketten zetten.
De asperges staan niet op de afvinklijst vermeldt.

De prijs voor deze week is 11/per kilo. De kosten worden op uw eerstvolgende factuur gerekend.

Wij zullen elke week een reminder sturen en dan kunt u daarop reageren om voor de betreffende week uw bestelling door te geven.

We zien uw bestelling tegemoet!

Ovenomelet met prei en spinazie

Ingrediënten: 500 g prei 1 el olijfolie 200 g spinazie 6 eieren 250 ml room 1 tl gemalen nootmuskaat 1 tl gedroogde tijm 30 g Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de prei en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de prei 3 min. Bak de spinazie 1 min. mee tot …

Meer lezen

Linzensoep met bleekselderij

Ingrediënten: 2 uien 2 stengels bleekselderij 400 g bruine linzen in blik (uitgelekt) 400 g kikkererwten in blik (uitgelekt) 4 el olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper 2 tl gemalen kaneel 400 g tomatenblokjes (blik) 1 liter groentebouillon van tablet 1 citroen Bereiden: Snipper de ui en snijd de bleekselderij in boogjes. Laat de linzen en kikkererwten uitlekken. Verhit …

Meer lezen

Gestoomde makreel met bleekselderij en citroensaus

Ingrediënten voor 2 personen 1 gestoomde makreel (ca. 300 g) of 2 lichtgerookte makreelfilets (Alternatief: warm gerookte zalm of verse zalm) 3 stengels bleekselderij 3 gedroogde tomaatjes op olie sap van 1 citroen 1 dl visbouillon (van een tablet) 125 ml slagroom 2 takjes verse tijm (of gedroogd) peper en zout Bereiden: Knip 2 stukken bakpapier van 30 x 30 …

Meer lezen
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet