De Antoniushoeve
Beste klanten,

We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben!
Aankomende week wordt het weer lekker zomers. Denken jullie eraan om het pakket op tijd op te halen ivm de versheid?
Ook herinneren we jullie er graag aan dat het voor ons heel fijn is wanneer jullie tijdens afwezigheid het pakket laten logeren bij buren, kennissen of familie. Dan kan er toch van onze groente van eigen land worden genoten :)
Want ja, eindelijk hebben we een beetje substantiële oogst van de tuin! Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen...
Geniet er dus extra van!
Hieronder weer de inhoud voor aanstaande dinsdag met wat receptjes.

Hartelijke groentjes,
Elsa en Max

Inhoud week 31 (30 juli)

Groentekrat:
Venkel
Chinese kool
Bospeen
Paksoi
Sla
Bosui

Fruitkrat:
Appels
Kiwi
Druiven
Watermeloen

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Geroosterde bospeen met pittige specerijendip

Een recept van Maartje van Velthooven Geroosterde bospeen met pittige specerijendip Bijgerecht voor 2 tot 4 personen 1 bospeen 1 el olijfolie zout en peper 2 tl honing Voor de specerijendip: 1 tl korianderzaad 1 tl komijnzaad 1 tl venkelzaad 125 ml volle kwark ½ tl honing 2 tl olijfolie ¼-½ vers rood pepertje, in smalle ringetjes gesneden (houd er …

Meer lezen

Noedelsoep met chinese kool en tempé

Ingrediënten voor 4 personen: 2 sjalotten 2 cm verse gember 2 tenen knoflook 15 g verse koriander 1 Chinese kool 250 g tempeh 1 limoen 1 stengel vers citroengras 1 tl chilivlokken 200 g vermicelli glass noodles soe-oen 4 el arachideolie 1 groentebouillontablet 1 l water 400 ml kokosmelk 1 tl suiker 3 el ketjap manis Bereiden: Snijd de sjalotten …

Meer lezen

Gegratineerde venkel

Nodig: Venkelknollen 3 eetlepels olijfolie 15 gram dille (grofgesneden) 25 gram pijnboompitten 100 gram pittige kaas (in flinters) peper Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de venkelknollen schoon, snijd de onderkant en de stengels eraf en snijd de knollen vervolgens in kwarten. Leg de stukken venkel met de snijkanten naar boven in de ingevette schaal. Druppel …

Meer lezen
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet