|
Hierbij weer de inhoud voor dinsdag a.s. met twee leuke receptjes voor producten van ons land!
|
|
|
Spinazie met yoghurt
Ingrediënten: 30 g boter 1 rode ui (in halve ringen) 1 teen knoflook (in plakjes) 600 g spinazie 3 el Griekse yoghurt 1 mespunt gemalen komijn Bereiden: Verhit de boter in een grote koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg een handvol spinazie toe en roerbak op hoog vuur tot …
|
|
|
Rabarber-amandeltaart met sinaasappel
Ingrediënten: 1 medium handsinaasappel (schoongeboend) 700 g verse rabarber 2 el lichtbruine basterdsuiker 2 zakjes vanillesuiker 150 g lichtbruine basterdsuiker 175 g zachte boter 3 middelgrote eieren 125 g blanke amandelen 125 g zelfrijzend bakmeel 45 g amandelschaafsel (zakje 45 g) Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de schil van de sinaasappel. Pers de halve sinaasappel uit. Snijd …
|
|
|
Inhoud week 20 (15 mei)
Groentekrat: Spinazie Prei Wortelen Raapstelen Bosui/bosknoflook Sla
|
Fruitkrat: Rabarber Bananen Sinaasappelen Kiwi's
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|