De Antoniushoeve
Beste klanten,

Na de hete nazomerdagen kregen we weer mooi op tijd een goede stortbui! De natuur is ons dit jaar goed gezind; we hebben dit seizoen niet een keer de tuin water hoeven geven. Eigenlijk zoals het een Hollandsche zomer betaamd.

Bijgevoegd weer de inhoud voor dinsdag a.s.

We merken dat het afhalen van de pakketten niet altijd even soepel verloopt. Hier en daar wordt er toch tussen pakketten groente/fruit geruild. Hierdoor zijn mensen die i.v.m. werk het pakket pas wat later kunnen halen, meestal de pineut.
Daarom hieronder nog even ter opfrissing onze huisregels.

Geniet van het weekend!
Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Huisregels

NB:
Graag alle communicatie omtrent de pakketten via de mail! Zo zorgen we er samen voor dat alles goed verloopt.
Wij maken onze pakketten met de grootste zorg. Om alles goed te laten verlopen, volgen hieronder onze huisregels:

Afhalen pakketten:

  • De pakketten worden elke dinsdag (en in Amsterdam elke zaterdag) uiterlijk om 17 uur op de afhaalpunten bezorgd. Dit is onder voorbehoud; tijdens het bezorgen kan er uiteraard altijd iets gebeuren…
  • Kijk op de lijst die op het afhaaladres ligt of uw bestelling klopt
  • Neem de juiste maat pakket mee! (kijk op de kist!)
  • Vink de producten aan die u meeneemt
  • De kist mag u meenemen mits deze de week erop weer wordt geretourneerd op het afhaaladres
  • Stapel lege kisten niet op volle, maar zet ze apart
  • Het afhalen van de pakketten doe je het liefst op dinsdag. Lukt dat niet? Tot woensdag 10:00 garanderen wij dat het er staat.
  • Wij zijn, net als u, op de afhaalpunten te gast. Dat houden we graag zo!
Klopt er iets niet, neem dan contact met ons op. Neem niet zomaar iets mee, want iemand anders wordt daar de dupe van!!

Bijbestellingen:

Indien u aardappelen of uien heeft bijbesteld, vindt u ze in de blauwe krat, in een zakje met uw naam erop.
De eventueel bijbestelde eieren staan op een losse tray bij het afhaalpunt; neem graag uw eigen gerecyclede doosje mee! En let er vooral op dat u het juiste aantal meeneemt.

Ruilkratje:

Voor groenten die u echt niet lust: Deze kunt u omruilen met een portie groenten uit de ruilkrat op et afhaaladres.
Voor het fruitpakket kunnen we geen vervangers hanteren.

Wijzigingen/ annuleringen:

Wijzigingen in bestellingen of afhaalpunten, evenals annuleringen, kunnen per e-mail worden doorgegeven. Doe dit uiterlijk de vrijdag van te voren!
Deze wijzigingen worden op de volgende kwartaalfactuur verrekend.
Informatie die voor vrijdagmiddag binnen is, kan nog worden meegenomen in de levering van de dinsdag erop.
U krijgt een bevestiging dat uw wijziging/ annulering is verwerkt.
LET OP! Informatie die later dan de vrijdag van te voren binnenkomt, kan helaas niet meer voor de dinsdag erop worden verwerkt!

Inhoud week 37 (14 september)

Groentekrat:
Spinazie (voor het laatst)
Witlof
Savooie kool
Prei
Koolrabi
Sla

Fruitkrat:
Santana appels (geschikt bij milde appelallergie)
Pruimen
Conference peren
Bananen

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Curry met savooiekool en garnalen

Ingrediënten: 300 g witte rijst 1 savooiekool 2 el olijfolie 1 ui (in halve ringen) 2 el kerriepoeder 2 tenen knoflook (geperst) 350 gr garnalen 1 pakje kokosmelk (200 ml) Bereiden: Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kool in vieren, verwijder de dikke witte nerf en snijd de bladeren in dunne repen. Verhit de olie …

Meer lezen

Geroosterde witlof met biet en peer

Ingrediënten: 4 stronken witlof 4 el olijfolie 300 g gekookte bieten 2 rode uien (in partjes) 2 peren (mild en sappig, ongeschild) 50 g walnoten 1 el vloeibare honing 50 g oude kaas Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof in de lengte in kwarten. Bestrijk een met …

Meer lezen

Griekse salade met savooie kool

Ingrediënten: ½ krop groene savooiekool 2 el rode wijnazijn 1 tl mosterd 1-2 el verse citroensap scheut olijfolie ½ tl zout ½ tl versgemalen peper 3 lente uien , in fijne ringen 4 tomaten (of meer naar wens), in stukjes 1/3 cup zwarte olijven, in ringen gesneden 1 pakje olijven tofu, verkruimeld (bv ekoplaza of natuurwinkel) zout & peper handje …

Meer lezen

Savooiekooltaart met chorizo en kaas

Ingrediënten: 65 g hazelnoten 200 g bloem zout 125 g koude boter 300 g kwark 1 bosje peterselie 175 g italiaanse kaas (parrano of parmezaanse) 3 eieren peper 250 g chorizo 300 g gesneden svooiekool ½ eetlepel boter om mee in te vetten Bereiden: Hazelnoten heel fijn hakken (of in keukenmachine fijnmalen). Hazelnoten in kom doen en bloem en zout …

Meer lezen
facebook