|
|
|
Wat een herfstige dagen, zeg... Gelukkig wordt het in het weekend weer beter!
|
Bij deze weer de inhoud voor dinsdag aanstaande; heerlijk van eigen land!
|
En ook even een goede tip van onze tuinhulp Hanno: een dikke klodder mosterd bij de andijviestamp in, echt heerlijk!
|
Veel kookplezier gewenst!
|
|
|
Inhoud week 34 (24 augustus)
|
Groentekrat: Spinazie Bospeen Prei Andijvie Sla Peterselie
|
Fruitkrat: Appeltjes Bananen Druiven Meloen
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Andijvietaart
|
Ingrediënten: 6 plakjes roomboter bladerdeeg 1 ui 85 g gezouten cashewnoten 2 el milde olijfolie 700 g gesneden andijvie 4 eieren 125 g crème fraîche 150 g geraspte kaas Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 ºC. Laat de deegplakjes ontdooien. Snipper de ui en hak de cashewnoten grof. Leg de deegplakjes op een met bakpapier bedekte bakplaat. Laat de …
|
|
|
|
|
Andijvierolletjes
|
Nodig: 2 el olijfolie 1 ui 300 gr gehakt 70 gr tomatenpuree 2 tl oregano 1 krop andijvie Bereiden: Schil en snipper de ui. Verhit de olie en fruit de ui 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de tomatenpuree en oregano toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de …
|
|
|
|
|