|
|
|
Bijgevoegd de inhoud voor aanstaande dinsdag; dat het weer goed mag smaken!
|
Wilt u nog onze heerlijke asperges voor dinsdag bestellen? Mail ons dan voor dinsdagochtend 9 uur en wij zorgen dat het klaarstaat!
|
De asperges worden in een zakje met uw naam er op in een aparte kist bij het afhaalpunt gezet.
|
Let op, ze staan niet op de vinklijkst!
|
De asperges kosten 9 euro de kilo en zullen op de aankomende factuur worden gerekend.
|
|
|
Inhoud week 22 (1 juni)
|
Groentekrat: Spinazie Paksoi Courgette Prei Champignons Komkommer
Fruitkrat: Bananen Sinaasappel Appels Rabarber
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Farfalle met zalm, spinazie en courgette
|
Ingrediënten voor 4 personen: 300 g farfalle (zak 500 g) 4 middelgrote eieren 1 courgette 2 el milde olijfolie 125 g roomkaas (evt. met kruiden) 500 g verse bladspinazie 100 g gerookte zalmblokjes Bereiden: Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze onder koud stromend water schrikken, pel …
|
|
|
|
|
Courgettekoekjes
|
Ingrediënten: 800 g courgettes 1 citroen 1 middelgroot ei 100 g Pecorino Romano (kaas) 20 g verse platte peterselie 50 g tarwe- of speltbloem 1 tl peper (versgemalen) 4 el traditionele olijfolie Bereiden: Rasp de courgette grof. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil ervan. Klop het ei los. Rasp de kaas en snijd peterselie fijn. Meng de …
|
|
|
|
|
|