De Antoniushoeve
Beste klanten,

Bij deze weer de inhoud voor de aankomende dinsdag. Heerlijke kleurrijke wintergroente.
De spruitjes zijn nog niet helemaal zeker. Wanneer deze niet leverbaar zijn, zal het door iets anders vervangen worden.

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Inhoud week 50 (14 december)

Groentekrat:
Spruiten
Paksoi
Winterpostelein
Knolselderij
Puntpaprika
Pompoen

Fruitkrat:
Sinaasappels
Appels
Peren
Kiwi

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Wintercouscous met geroosterde pompoen, pastinaak en wortel van Ottolenghi

Uit Ottolenghi's boek Plenty Het is niet moeilijk om dit gerecht te maken, wel is het handig als je je goed voorbereidt door alle ingrediënten klaar te leggen en vooraf te snijden wat gesneden moet worden. Twee ingrediënten kun je (nog) niet bij de gewone supermarkt kopen, hiervoor ga je naar een Turkse of Marokkaanse winkel: harissapasta en ingelegde citroenen. …

Meer lezen

Boekweitpasta met Italiaanse pompoensaus

Een recept van Maartje van Velthooven van Pompoen&Aubergine  Boekweitpasta met Italiaanse pompoensaus (voor 4 personen) 400 g boekweitpasta een pompoen van ongeveer 1500 g 1 rode ui 2 tenen knoflook 30 g kappertjes 40 g gedroogde tomaatjes 50 g groene olijven 200 ml haverroom 1 el Italiaanse kruiden (Blauwe Huis) peper zout olijfolie Snijd de pompoen in vieren en verwijder …

Meer lezen

Stamppot van spruiten met gember

Ingrediënten voor 4 personen: 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 750 g spruitjes (schoongemaakt) 5 cm gemberwortel (geschild) 25 g boter 1 grote ui (grofgesnipperd) 2 theelepels gemalen komijn (djinten) 3 appels (stevig (bijv. elstar), geschild en in blokjes) 150 ml melk (verwarmd) Bereiden: Kook de aardappelen en de spruitjes in een grote pan met een flinke laag …

Meer lezen
facebook