|
|
|
Hieronder weer de inhoud van een heerlijk seizoenspakket met ook wat leuke recepten erbij!
|
|
|
Inhoud week 30 (21 juli)
|
Groentekrat: Snijbonen Snijbiet Courgette/rode biet Knolvenkel Sla Radijsjes
|
Fruitkrat: Appel Banaan Galia meloen Sinaasappel
|
Aardappelras: Triplo (kruimig)
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk
|
|
|
|
|
Pasta met snijbiet, rozijnen en pijnboompitten
|
Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 20 minuten Aantal personen: 4 INGREDIËNTEN 600 gram snijbiet 400 gram stevige pasta (geen spaghetti dus) 50 gram rozijnen 50 gram pijnboompitten 1 ui 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel kaneel Zet een pan water met zout op voor de pasta. Zet een grote koekenpan op het vuur en rooster hierin de pijnboompitten tot ze bruin …
|
|
|
|
|
Gepofte bietjes met knoflookroomkaas
|
Ingrediënten voor 4 personen: 1 el honing 2 el zonnebloemolie of olijfolie 4 gekookte bietjes 1 bakje kruiden-knoflookroomkaas ( ook zelf te maken van een bakje naturel roomkaas met verse kruiden uit eigen tuin en knoflook!) Bereiden: Kook bieten voor in een pan met ruim water. Ze zijn gaar wanner er luchtbelletjes onder de schil ontstaan of wanneer je er …
|
|
|
|
|
Snijbonen met sezam
|
Ingrediënten; 400 g snijbonen (schoongemaakt) 1 el sesamolie 1 bosui (in ringetjes) 1 el geroosterde sesamzaadjes Bereiden: Kook de bonen in ruim water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Giet ze af in een vergiet en spoel ze na met koud water. Verwarm de olie in de pan en schep de bosui en de uitgelekte bonen erdoor. Laat alles …
|
|
|
|
|