De Antoniushoeve
Beste klanten,

Hieronder weer zoals gewoonlijk de pakketinhoud. Deze keer weer drie producten van eigen land, waaronder heerlijke spinazie!

Graag willen wij jullie vragen om bij het afhalen extra goed op de lijst te kijken welke maat pakket u mee kunt nemen. Daarmee zorgen we met z'n allen ervoor dat iedereen het juiste pakket krijgt en er dus geen klanten zullen zijn die achter het net vissen.

Alvast bedankt!

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Inhoud week 25 (16 juni)

Groentekrat:

Spinazie
Courgette
Waspeen
Pompoen
Rabarber
Snijsla

Fruitkrat:

Appels
Watermeloen
Platte perziken
Bananen

Aardappelras: Carolus

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.

Meer lezen

Boekweitpasta met Italiaanse pompoensaus

Een recept van Maartje van Velthooven van Pompoen&Aubergine  Boekweitpasta met Italiaanse pompoensaus (voor 4 personen) 400 g boekweitpasta een pompoen van ongeveer 1500 g 1 rode ui 2 tenen knoflook 30 g kappertjes 40 g gedroogde tomaatjes 50 g groene olijven 200 ml haverroom 1 el Italiaanse kruiden (Blauwe Huis) peper zout olijfolie Snijd de pompoen in vieren en verwijder …

Meer lezen

Pompoenrisotto

Ingrediënten 4 personen: 1  pompoen 4 el olijfolie 1 el gedroogde Italiaanse kruiden 50 g roomboter 1 grote ui 300 g risottorijst 1¼ liter kippenbouillon van tablet (van iets meer dan 2 bouillontabletten) 100 g parmezaanse kaas (geraspt) Bereiden: Verwarm de oven voor op 190 ºC. Halveer de pompoen in de lengte. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant van …

Meer lezen

Farfalle met zalm, spinazie en courgette

Ingrediënten voor 4 personen: 300 g farfalle (zak 500 g) 4 middelgrote eieren 1 courgette 2 el milde olijfolie 125 g roomkaas (evt. met kruiden) 500 g verse bladspinazie 100 g gerookte zalmblokjes Bereiden: Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze onder koud stromend water schrikken, pel …

Meer lezen

Spinazie met yoghurt

Ingrediënten: 30 g boter 1 rode ui (in halve ringen) 1 teen knoflook (in plakjes) 600 g spinazie 3 el Griekse yoghurt 1 mespunt gemalen komijn Bereiden: Verhit de boter in een grote koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg een handvol spinazie toe en roerbak op hoog vuur tot …

Meer lezen
facebook