|
|
|
Hieronder weer zoals gewoonlijk de pakketinhoud. Deze keer weer drie producten van eigen land, waaronder heerlijke spinazie!
|
Graag willen wij jullie vragen om bij het afhalen extra goed op de lijst te kijken welke maat pakket u mee kunt nemen. Daarmee zorgen we met z'n allen ervoor dat iedereen het juiste pakket krijgt en er dus geen klanten zullen zijn die achter het net vissen.
|
|
|
Inhoud week 25 (16 juni)
|
Spinazie Courgette Waspeen Pompoen Rabarber Snijsla
|
Appels Watermeloen Platte perziken Bananen
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Boekweitpasta met Italiaanse pompoensaus
|
Een recept van Maartje van Velthooven van Pompoen&Aubergine Boekweitpasta met Italiaanse pompoensaus (voor 4 personen) 400 g boekweitpasta een pompoen van ongeveer 1500 g 1 rode ui 2 tenen knoflook 30 g kappertjes 40 g gedroogde tomaatjes 50 g groene olijven 200 ml haverroom 1 el Italiaanse kruiden (Blauwe Huis) peper zout olijfolie Snijd de pompoen in vieren en verwijder …
|
|
|
|
|
Pompoenrisotto
|
Ingrediënten 4 personen: 1 pompoen 4 el olijfolie 1 el gedroogde Italiaanse kruiden 50 g roomboter 1 grote ui 300 g risottorijst 1¼ liter kippenbouillon van tablet (van iets meer dan 2 bouillontabletten) 100 g parmezaanse kaas (geraspt) Bereiden: Verwarm de oven voor op 190 ºC. Halveer de pompoen in de lengte. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant van …
|
|
|
|
|
Farfalle met zalm, spinazie en courgette
|
Ingrediënten voor 4 personen: 300 g farfalle (zak 500 g) 4 middelgrote eieren 1 courgette 2 el milde olijfolie 125 g roomkaas (evt. met kruiden) 500 g verse bladspinazie 100 g gerookte zalmblokjes Bereiden: Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze onder koud stromend water schrikken, pel …
|
|
|
|
|
Spinazie met yoghurt
|
Ingrediënten: 30 g boter 1 rode ui (in halve ringen) 1 teen knoflook (in plakjes) 600 g spinazie 3 el Griekse yoghurt 1 mespunt gemalen komijn Bereiden: Verhit de boter in een grote koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg een handvol spinazie toe en roerbak op hoog vuur tot …
|
|
|
|
|