De Antoniushoeve
Beste mensen,

Alweer een weekje verder!
Hieronder de inhoud voor dinsdag a.s. met twee leuke receptjes.

Hartelijke groentjes,
Max en Elsa

Inhoud week 19 (5 mei)

Groentekrat:
Bloemkool
Courgette
Venkel
Chioggia bietjes
Sla
Extraatje

Fruit:
Appels
Bananen
Kiwi's
Sinaasappelen

Aardappelras: Alouette

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
Meer lezen

Gefrituurde bloemkool

Ingrediënten: 1½ liter frituurolie 100 g tarwebloem 100 g maizena 1 tl bakpoeder 2 tl knoflookpoeder 250 ml kraanwater 800 g bloemkoolroosjes ½ el sesamzaad 150 ml zoete chilisaus Bereiden: Verhit de olie in een frituurpan tot 180 °C. Meng ondertussen de bloem, maizena, bakpoeder, knoflookpoeder en eventueel zout in een kom. Voeg het water toe en roer tot een …
Meer lezen

Venkel met dille

Ingrediënten: 2 venkelknollen 2 citroenen 4 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 el gedroogde dille Bereiden: Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de venkelknollen in de lengte in dunne plakken. Breng een pan water aan de kook en kook de plakken 8 min. Giet af en verdeel ze over de ovenschaal. Pers ondertussen 1 citroen uit. Boen …
Meer lezen
facebook