|
|
|
Bij deze ontvangen jullie weer de inhoud voor aanstaande dinsdag.
|
Deze week zit er nogmaals venkel in, maar daarna zal de venkel een tijd uit het pakket blijven, hoor ;)
|
Laat je vooral inspireren door onze receptjes; goed bereid zijn alle groentes lekker!
|
Op onze website zijn trouwens alle recepten terug te vinden.
|
|
|
Inhoud week 4 (26 januari)
|
Groentekrat: Butternut pompoen Venkel Spruiten Bietenmix Prei Champignons
|
Fruitkrat: Appels Peren Mandarijnen Kiwi's
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Geroosterde rode bieten en rode ui met oude geitenkaas
|
Een recept van Maartje van Velthooven van Pompoen&Aubergine Geroosterde rode bieten en rode ui met oude geitenkaas (hoofdgerecht voor 2 personen) 400 g rode bieten 3 rode uien 2 el olijfolie 2 tl venkelzaad peper en zout 150 g oude geitenkaas Schil de bieten en snijd ze in partjes. Pel de uien en snijd ze ook in partjes. Doe de …
|
|
|
|
|
Gegratineerde venkel
|
Ingrediënten: 3 venkelknollen zout 50 g Parmezaanse kaas 1 eetlepel boter versgemalen peper 1 dl slagroom 1 dl droge witte wijn Bereiden: Venkelknollen schoonmaken, wassen en elk in vieren snijden. Venkelgroen apart houden. Venkel in ruim water met zout ca. 4 minuten koken. Intussen oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Kaas raspen. Venkel goed laten uitlekken. Lage ovenschaal …
|
|
|
|
|
|