|
|
|
Hierbij de inhoud voor dinsdag aanstaande.
|
En vergeet niet zondag naar onze open dag te komen! Een mooie kans om eens te kijken hoe wij hier jullie groente verbouwen.
|
|
|
!!!OPEN DAG zondag 23 juni!!!
|
Jaja, de tuin begint weer vol te raken, het onkruid groeit weer tierig en wij hebben er zin in om alles mooi schoon te schoffelen zodat jullie op zondag 23 juni bij ons een kijkje kunnen komen nemen. Er zal te drinken en te snoepen zijn, twee maal een rondleiding en een springkussen voor de kinderen! Wanneer: zondag 23 juni van …
|
|
|
|
|
Inhoud week 26
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Koolrabi in mosterd-roomsaus
|
Ingrediënten voor 4 personen: 4 koolrabi's 250 g slagroom 1 el grove mosterd Bereiden: Schil de koolrabi's dun en snijd doormidden. Leg de helften op het snijvlak en snijd dunne plakken. Leg de plakken in een wijde hapjespan en schenk er slagroom over. Breng de slagroom aan de kook en laat de koolrabi 5 min. afgedekt koken. Verwijder de deksel …
|
|
|
|
|
Bosbiet met fetakaas en bietenloof
|
Ingrediënten 1 bos bieten met loof 2 tenen knoflook 200 gram fetakaas krieltjes Bereiden Snijd van de bieten de steeltjes eraf. Kook eerst de bieten in ongeveer 15 minuten gaar. Het is lekker als er nog wat bite aanzit dus niet te lang. Deze bieten kun je immers ook rauw eten. Laat ze wat afkoelen. De bladeren en steeltjes wassen …
|
|
|
|
|