De Antoniushoeve
Beste klanten,

Nu de korte zomer voorbij is, is het echt tijd voor het voorjaar. Wat een groen is er na de regen losgebarsten; een lust voor het oog!

Hieronder de inhoud voor zaterdag a.s. met leuke receptjes.
Even opgelet voor degene die al asperges hadden besteld; er komen deze week ook asperges in het pakket dus mail even of de bijbestelling nog van toepassing is.

Excuses voor het feit dat deze mail zo laat is gestuurd. Wegens griep heb ik het moeten uitstellen tot vandaag.

Hartelijke groentjes,
Elsa

Inhoud week 18 (30 april)

Groentekrat:
Bloemkool
Waspeen
Asperges
Rode biet
Rabarber
Bosknoflook

Fruitkrat:
Appels
Peren
Bananen
Sinaasappelen

NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
Meer lezen

Asperges met zeekraal

Ingrediënten: 500 gr aardappelen 1 el grove mosterd 1 el wittewijnazijn 2 el olijfolie peterselie 2 sjalotten (in zeer dunne ringen) witte asperges (geschild) 1 bakje zeekraal (100 g) 2 el extra vierge olijfolie Bereiden: Halveer de aardappelen en kook ze in water met zout net gaar. Meng ondertussen de mosterd, azijn, olijfolie, peterselie en sjalot. Giet de aardappelen af …
Meer lezen

Rabarber-amandeltaart met sinaasappel

Ingrediënten: 1 medium handsinaasappel (schoongeboend) 700 g verse rabarber 2 el lichtbruine basterdsuiker 2 zakjes vanillesuiker 150 g lichtbruine basterdsuiker 175 g zachte boter 3 middelgrote eieren 125 g blanke amandelen 125 g zelfrijzend bakmeel 45 g amandelschaafsel (zakje 45 g) Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de schil van de sinaasappel. Pers de halve sinaasappel uit. Snijd …
Meer lezen
facebook