|
|
|
Nu de korte zomer voorbij is, is het echt tijd voor het voorjaar. Wat een groen is er na de regen losgebarsten; een lust voor het oog!
|
Hieronder de inhoud voor zaterdag a.s. met leuke receptjes. Even opgelet voor degene die al asperges hadden besteld; er komen deze week ook asperges in het pakket dus mail even of de bijbestelling nog van toepassing is.
|
Excuses voor het feit dat deze mail zo laat is gestuurd. Wegens griep heb ik het moeten uitstellen tot vandaag.
|
|
|
Inhoud week 18 (30 april)
|
NB: De inhoud van beide pakketten is onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen op het laatste moment zijn soms noodzakelijk.
|
|
|
|
|
Asperges met zeekraal
|
Ingrediënten: 500 gr aardappelen 1 el grove mosterd 1 el wittewijnazijn 2 el olijfolie peterselie 2 sjalotten (in zeer dunne ringen) witte asperges (geschild) 1 bakje zeekraal (100 g) 2 el extra vierge olijfolie Bereiden: Halveer de aardappelen en kook ze in water met zout net gaar. Meng ondertussen de mosterd, azijn, olijfolie, peterselie en sjalot. Giet de aardappelen af …
|
|
|
|
|
Rabarber-amandeltaart met sinaasappel
|
Ingrediënten: 1 medium handsinaasappel (schoongeboend) 700 g verse rabarber 2 el lichtbruine basterdsuiker 2 zakjes vanillesuiker 150 g lichtbruine basterdsuiker 175 g zachte boter 3 middelgrote eieren 125 g blanke amandelen 125 g zelfrijzend bakmeel 45 g amandelschaafsel (zakje 45 g) Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de schil van de sinaasappel. Pers de halve sinaasappel uit. Snijd …
|
|
|
|
|
|